Кутак за родитеље

Упис у први разред Ограничен број
У току је упис у први разред
Упиши
јун 2024.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Подстицање и развој ваше деце

Посебно нам је важно да укључимо родитеље у васпитно-образовни рад школе, као и у праћење и подстицање развоја њихове деце и усклађивање педагошког деловања породице, наставника и стучних сарадника.

Циљ нам је да заједно градимо темеље на којима ће почивати сигурност, самосталност и жеља вашег детета за истраживањем и учењем. Допустите нам да са вама учествујемо у његовом усмеравању и помогнемо му да максимално искористи своје интелектуалне потенцијале, препозна интересовања и способности и да, што је најбитније, схвати важност учења и образовања. На крају, молимо вас да нас позовете и договорите састанак са управом школе, како бисмо заједно нашли најбоље решење за ваше дете и нашег ученика.

Сарадња родитеља и школе

Родитељски састанци организују се пет пута у току трајања једне школске године. Коначан број родитељских састанака може бити и већи уколико постоји оправдана потреба родитеља односно разредног старешине, стручних сарадника или директора школе.

 

Индивидуални разговори са родитељима ученика реализују се на основу иницијативе родитеља или по позиву од стране разредног старешине, стручних сарадника или директора школе, мимо планираних активности на недељном односно месечном нивоу.
Отворена врата су предвиђена за индивидуалне контакте родитеља са одељенским старешинама и предметним наставницима у утврђеним терминима.

За сва важна питања:

О курикулумима и
правилницима,
ваннаставним активнопстима,
и осталим важним питањима:

Педагог школе, Биљана Вукашиновић,
е-пошта: bvpedagog@gmail.com